Zorgondernemer worden

THOK Ommoord

Als zorgondernemer het verschil maken voor (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking?

Zelf regie in de zorg

Bij Thomas op Kamers wonen vijftien (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Een zorgondernemer die op maximaal 20 minuten afstand woont heeft de leiding. Zij/hij biedt met het vaste team van medewerkers warme zorg aan hun bewoners.

Thomas op Kamers is een zelfstandige zorgonderneming. De ondernemer draait aan de knoppen en geeft een eigen invulling aan de zorg en begeleiding.

Tijd, persoonlijke aandacht, levensgeluk en keuzevrijheid. Dankzij kleinschaligheid is er tijd en persoonlijke aandacht voor datgene waar de zorg om draait: de bewoner.

Wat is zorgondernemerschap bij Thomas op Kamers?

Er is op dit moment een Thomas op Kamers locatie waar de zorgondernemer persoonlijke zorg biedt aan ongeveer 15 jong-volwassenen. Hoe werkt het zorgondernemerschap en wie komt ervoor in aanmerking? We leggen het je graag uit.

Grootste zorgfranchisegever van Nederland

De Drie Notenboomen is de grootste zorgfranchisegever in Nederland. Zij zijn verantwoordelijk voor de zorgformules van Thomas op Kamers, Zorgbutler, Herbergier en Thomashuis.

20+ jaar autoriteit in zorgfranchise

De Drie Notenboomen realiseert nieuwe Thomas op Kamers locaties waar mogelijk. Ze begeleidt overnames en zoekt en coacht nieuwe zorgondernemers om die locaties te runnen.

Samenwerken met je eigen team

Thomas op Kamers wordt gerund door een ondernemer met een relevante opleiding (minimaal niveau 4). De ondernemer is eindverantwoordelijk voor de onderneming en leidt een eigen team van medewerkers en vrijwilligers.

Altijd nabij

De ondernemer woont op maximaal 20 minuten afstand van de locatie die zij/hij runt. De bewoners wonen zelfstandig maar kunnen indien nodig de ondernemer bellen voor advies of hulp.

Ondersteuning franchisegever

Franchisegever De Drie Notenboomen ondersteunt de zorgondernemer op alle facetten van het ondernemerschap. Je kan terecht met vraagstukken over financiën, marketing en personeelszaken.

Zelfstandig maar niet alleen

Je helpt de bewoners van Thomas op Kamers zo zelfstandig mogelijk te leven, maar een helpende hand is altijd nabij. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht voor de bewoner en zorg op maat.

Dit is wat zorgondernemers zeggen

ZO THOK Bart
We bieden hier een leuke plek waar je op jezelf kunt wonen, maar waar hulp en ondersteuning altijd nabij zijn. Bovendien hechten we er enorm veel belang aan dat mensen elkaar kunnen ontmoeten.
Bart Lubbers
Zorgondernemers Thomas op Kamers Ommoord
Iris Kortekaas
Thomas op Kamers brengt een warm thuis. Een groot voordeel van het zorgondernemerschap is dat je zelf beslist en bepaalt hoe de zorg eruitziet. Het geeft heel veel voldoening om te zien dat iemand groeit en dat je daar een stukje aan bij mag dragen.
Iris Kortekaas
Zorgondernemer Thomas op Kamers Ommoord

Wie kan zorgondernemer worden?

Het runnen van Thomas op Kamers is meer dan een gewone baan. Waar moet je aan voldoen om je eigen zorgonderneming te starten?
Je hebt ervaring met ambulante ondersteuning, brede ervaring met LVG doelgroep en wil graag zelf ondernemen.
Je hebt een relevante opleiding (minimaal niveau 4), en kennis van WMO-werkveld.
Leidinggevende ervaring is een pré. Je bent zelfstandig, sociaal sterk en kijkt ernaar uit om sturing te geven aan een klein team van medewerkers en vrijwilligers.
Je hebt passie voor de zorg, een warm hart voor de doelgroep, en wil 15 jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking een mooi leven bieden en waar mogelijk voorbereiden op een zelfstandig(er) leven.