•  
  •  

Thomas Op Kamers Rotterdam-Ommoord

In Rotterdam-Ommoord vind je de allereerste vestiging van Thomas Op Kamers! We bieden hier een leuke plek waar je op jezelf kunt wonen, maar waar hulp en ondersteuning altijd nabij zijn. Bovendien hechten we er enorm veel belang aan dat mensen elkaar kunnen ontmoeten. In onze grote gemeenschappelijke woonkamer eten we twee keer per week met z'n allen, maar mag je gerust altijd op de bank komen hangen of een spelletje spelen. 

Boven onze vestiging van Thomas Op Kamers zit de Zorgbutler, een woonvorm voor ouderen die zelfstandig kunnen wonen maar zorg of ondersteuning nodig hebben. Met deze bijzondere buren zoeken we graag de verbinding op. Dat maakt het bij ons alleen maar gezelliger!

Bart en Iris, de zorgondernemers van Thomas Op Kamers in Rotterdam
De ondernemer

Bart Lubbers en Iris Kortekaas zijn geboren en getogen Rotterdammers. Zij hebben sinds 2015 ervaring met het ondernemen in de zorg, want zij runnen sindsdien het Thomashuis in Reeuwijk. Daar bieden ze een warm thuis voor 9 mensen met een verstandelijke beperking. Met Thomas Op Kamers als aanvulling op hun ondernemerschap gaan ze terug naar hun roots, samen met hun kinderen Bink, Fieve en hond Willem.

Thomas Op Kamers Rotterdam-Ommoord

Cordell Hullplaats 22
3068 VH Rotterdam
Zuid-Holland
Nederland

Heb je vragen of ben je benieuwd naar deze vestiging van Thomas Op Kamers? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: zorgbutler@meld-het.nu