Bewoners gezocht bij Thomas Op Kamers!

Bewoners Thomas op Kamers met hondje
Uit de huizen

Vanaf 1 oktober zal er een nieuwe wind waaien bij Thomas Op Kamers in Rotterdam Ommoord! Er komt immers een nieuw stel zorgondernemers aan het roer, en zij zijn naarstig op zoek naar nieuwe bewoners die bij hen willen intrekken.

Bart en Iris hebben beiden ruime ervaring in de gehandicaptenzorg en in het werken met mensen met een licht verstandelijke beperking. Bij Thomas Op Kamers willen zij een toffe woonplek bieden voor jongelui die klaar zijn om op hun eigen benen te staan maar daar af en toe een handje hulp bij kunnen gebruiken. Ben jij op zoek naar zo'n woonplek? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@ommoord.thomasopkamers.nl!

Even voorstellen...

Wij, Bart en Iris, nu 6 jaar zorgondernemers van Thomashuis Reeuwijk, hebben er een uitdaging bij gekregen! 1 oktober zullen we starten met “Thomas op Kamers” in Ommoord. Een mooie woon en leerplek voor (jonge) mensen met een licht verstandelijke beperking die er aan toe zijn op zichzelf te wonen. Wij verheugen ons er ontzettend op iets voor deze doelgroep te kunnen gaan betekenen; we weten dat er veel vraag is naar fijne woonplekken met passende, ontwikkelingsgerichte begeleiding. We zullen begeleiding gaan aanbieden vanuit onze sterke visie dat zorg persoonlijk, ongecompliceerd en vanuit je hart gegeven moet worden. We hebben er onwijs veel zin in en gaan er wat moois van maken!

Ga naar onze website

Delen: