Jouw rol als zorgondernemer

Bij een nieuwe locatie start je jouw Thomas Op Kamers op, stel je jouw team samen en werf je bewoners. Bij een overnamelocatie stap je op een rijdende trein en kan je verder bouwen aan jouw visie. 

Van persoonlijke zorg verlenen tot bewonerswerving

Als zorgondernemer is geen dag hetzelfde bij Thomas Op Kamers. Allereerst ondersteun je met jouw team 15 bewoners in begeleiding en zorg, maar stimuleer je ook in het onderlinge contact tussen de bewoners. Je drinkt een bakje koffie in de gezamenlijke woonkamer of organiseert een gezellige woonkameractiviteit.

Naast de fysieke ondersteuning, run je achter de schermen wat er nog meer bij de zorg komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het contact met geïnteresseerden en toekomstige bewoners, het regelen van zorgbudgetten, het verzorgen van de administratie of contact met de familie van een bewoner.  

Teambuilding

Samen met je team zet je elke dag het geluk van de bewoner centraal. Daarom is het belangrijk om jouw visie uit te dragen naar jouw medewerkers. Als zorgondernemer ben je werkgever over een betrokken team en heb je de kans om jouw medewerkers te coachen en te ontwikkelen. Als ThOK-ondernemer ben je een duizendpoot en de spil in een netwerk, maar ook regisseur van je eigen tijd en heb je de vrijheid om dingen op jouw manier te regelen.