Hoe ziet het selectietraject eruit?

Als je geïnteresseerd bent in het ondernemerschap bij Thomas Op Kamers willen we je natuurlijk graag leren kennen. Onze sollicitatieprocedure van ongeveer 8 weken bestaat uit een aantal heldere stappen. Elke stap heeft hetzelfde doel: pas jij bij Thomas Op Kamers en past Thomas Op Kamers bij jou?​

Selectietraject Thomas Op Kamers

Tijdens verschillende selectiegesprekken wordt vanuit verschillende invalshoeken besproken of het zorgondernemerschap iets voor jou is. Daarnaast kan je ook een financiële doorlichting in de Quick Scan verwachten. Je gaat immers als ondernemer aan de slag, wat een zekere investering vergt. Ten slotte wordt het ondernemerschap in jou getoetst met een Thomas Op Kamers-assessment, de zogeheten Franchisescan. Deze brengt jouw skills en groeimogelijkheden in kaart.

Klaargestoomd voor het ondernemerschap

Wanneer je het selectietraject succesvol hebt doorlopen, volgt een nieuwe fase. Je krijgt een coach, opleiding en diverse tools aangereikt voor het runnen van je eigen Thomas Op Kamers. Met deze ondersteuning word je als zorgprofessional klaargestoomd en getransformeerd tot zorgondernemer.

Ben je op zoek naar meer informatie? Klik rechts en meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst. Of neem vrijblijvend contact met ons op via werving@dedrienotenboomen.nl.