Thomashuizen

Passie voor zorg, passie voor de mens

Wat je zowel bij de ondernemer/hospita van Thomas op Kamers ziet als bij de beheerders van onze Thomashuizen en Herbergiers, is een enorme passie voor de bewoners. Waar het bij ons om draait is het bieden van persoonlijke aandacht en liefde. Én zorg, in een zo gewoon mogelijke omgeving. Maar met name die eerste 2. Daar gaat onze passie naar uit. Wie ben jij? Wat zijn je interesses en wat kun en wil je?

Wij steken liever onze tijd in het ontdekken van onze bewoners, dan in het vergaderen óver onze bewoners. Een vertrouwensband opbouwen, en elkaar écht leren kennen.

Het ánders doen

Onze zorgondernemers noemen het werken binnen de formules een droom die uitkomt. Een fijne gedachte voor als je bij ons komt wonen toch? Een zorgdroom waarvan ze niet hadden gedacht dat hij ooit zou uitkomen. Een droom om het ánders te doen. Op een manier die bij hun vorige werkgevers vaak niet mogelijk was door een gebrek aan ruimte/tijd/geld. 'Terug naar de essentie van de zorg' noemt ook onze eerste Thomas op Kamers-zorgondernemer Christine het.

 

 

TWEETS