Informatiebijeenkomst Thomas Op Kamers 3 juni

Wil je zorg en begeleiding bieden in het zelfstandig wonen van 15 (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst op vrijdag 3 juni. Tijdens deze bijeenkomst leer je alles over het runnen van je eigen Thomas Op Kamers.

Nieuwe vestiging in Oudenbosch

De Mariabouw in Oudenbosch, ooit het voormalige jongensinternaat Instituut Saint Louis, wordt momenteel omgetoverd tot een nieuwe vestiging van ThOK. Op de eerste verdieping van het rijksmonument wordt Thomas Op Kamers gevestigd. Op de begane grond worden kantoorruimte gerealiseerd. Naar verwachting nemen de 15 bewoners halverwege 2023 hun intrek. Wij zoeken een zorgondernemer die deze vestiging vanaf de grond wil opbouwen. Bekijk hier het interview met zorgondernemer Iris Kortekaas, zorgondernemer van ThOK Rotterdam-Oord.

Programma

Naast de vrijheid van het ondernemerschap, kan Thomas Op Kamers altijd vertrouwen op de ondersteuning van de franchisegever De Drie Notenboomen. Terwijl elke zorgondernemer onderneemt, leert en zorgt, biedt De Drie Notenboomen de kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Meer hierover wordt tijdens de bijeenkomst besproken.

De informatiebijeenkomst vindt plaats van 13.00 tot 16.00. De presentatie wordt door Toon Biezenaar gegeven. Toon is voormalig ondernemerscoach en expert Werving en Selectie bij De Drie Notenboomen. Hij kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen franchisevestiging en de ondersteuning die je krijgt. Tijdens de informatiebijeenkomst is er volop gelegenheid om je vragen te stellen. 

Wie ben jij?

Wil jij als zorgprofessional bijdragen aan de ontwikkeling van (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking op hun weg naar zelfstandigheid? Dan zoeken wij jou!

  • Relevante opleiding (minimaal niveau 4)
  • Ervaring met ambulante ondersteuning
  • Brede ervaring met LVG doelgroep
  • Kennis van WMO-werkveld
  • Zelfstandig, sociaal sterk en leidinggevende ervaring is een pre

beeld Thomas op Kamers

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst

Fijn dat je een informatiebijeenkomst wil bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomas Op Kamers iets voor je is. Laat hieronder je contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Wij ontmoeten je graag op de informatiebijeenkomst!
Jouw inschrijving
Aantal personen
Jouw contactgegevens
Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van je gegevens, waaronder je e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!