Informatiebijeenkomst ThOK 14 oktober

Gezocht! Zorgprofessional(s) die willen bijdragen aan de ontwikkeling van (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking op hun weg naar zelfstandigheid? Meld je aan voor onze informatiebijeenkomst op vrijdag 14 oktober. Tijdens deze bijeenkomst leer je alles over het runnen van je eigen Thomas Op Kamers. Bart Lubbers en Iris Kortekaas zijn aanwezig om je vertellen over hun bijzondere leven als zorgondernemer.

Wie ben jij?

  • Relevante opleiding (minimaal niveau 4)
  • Ervaring met ambulante ondersteuning
  • Brede ervaring met LVG doelgroep
  • Kennis van WMO-werkveld
  • Zelfstandig, sociaal sterk en leidinggevende ervaring is een pre

Maak dan kennis met de voordelen van het zorgondernemerschap en meld je hieronder aan voor de bijeenkomst.  Het programma ontvang je een week op voorhand via de mail. Meer informatie over het profiel van een ThOK ondernemer vind je hier >>. Kijk hieronder het interview met Iris Kortekaas waarin zij haar visie op het zorgondernemerschap vertelt.

 

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst

Fijn dat je een informatiebijeenkomst wil bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomas Op Kamers iets voor je is. Laat hieronder je contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Wij ontmoeten je graag op de informatiebijeenkomst!
Jouw inschrijving
Aantal personen
Jouw contactgegevens
Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van je gegevens, waaronder je e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!