Thomashuizen

Officiële oplevering Thomas op Kamers een feit!

Officiële oplevering Thomas op Kamers een feit!

Een historisch moment in Rotterdam op vrijdag 31 maart; de officiële sleuteloverdracht van Thomas op Kamers (en De ZorgButler)! Na 2 jaar hard zwoegen werd met trots een toost uitgebracht op de oplevering van het pand door woningcorporatie SOR en ontwikkelaar van Thomas op Kamers, De Drie Notenboomen.

Zowel Woningcorporatie SOR en De Drie Notenboomen waren met vele medewerkers aanwezig om de oplevering te vieren in de prachtige entreehal van Thomas op Kamers. Door beide bedrijven werden mooie woorden uitgesproken over de samenwerking tot nu toe, en is er een groot vertrouwen in de toekomst van Thomas op Kamers

Uiteraard was ook Christine Gerlich aanwezig om de sleutels in ontvangst te nemen en het glas te heffen, en waren ook de harde werkers van aannemer De Vries & Verburg van de partij. Mannen die bijzonder mooi werk geleverd hebben, zoveel is wel duidelijk wanneer je een rondje door het pand loopt.

De deuren openen begin april en halverwege volgende maand zullen de eerste bewoners hun appartement betrekken. Medio juni volgt de officiële opening.

Bekijk een aantal foto's op onze Facebookpagina!

 

TWEETS