Thomashuizen

Bovenburen organiseren Open dagen. Kom ook!

Bovenburen organiseren Open dagen. Kom ook!

Thomas op Kamers bevindt zich op de begane grond van een flatgebouw in Rotterdam Ommoord. De bovenburen van De Zorgbutler organiseren van di 27 t/m vr 30 december open dagen waarop modelwoningen zijn te bezichtigen. En wat nu het leuke is; één van die kamers lijkt wel wat op onze appartementen, op de inrichting na dan:-) Dus kom zeker even langs!

De ZorgButler is een plek waar ouderen wonen die net als onze bewoners zelfstandig zijn maar een beetje ondersteuning nodig hebben hier en daar. Ook zij hebben gewoon hun eigen leven en een eigen sleutel, met de hoognodige zorg om de hoek.

Waarom moet ik naar de open dagen?

Tijdens de open dagen zijn er modelwoningen te bezichtigen op de 7e verdieping. Dat betekent dat De ZorgButler alvast twee appartementen helemaal heeft ingericht om toekomstige bewoners en geïnteresseerden goed te laten zien waar voor soort kamers het zijn. Perfect om even de sfeer te proeven dus.

Het gaat om twee soorten appartementen, de ene ietsjes groter dan de andere. De kamer van ongeveer 41 vierkante meter (zie foto) lijkt wel wat op de appartementen van Thomas op Kamers. Let vooral niet teveel op de inrichting, want jij bepaalt natuurlijk zelf hoe jouw kamer er bij ons uit komt te zien. Maar we denken dat het zeker de moeite waard is om even langs te komen. Ook om gewoon even in het pand te zijn waar je straks gaat wonen/wilt gaan wonen. Zie je gelijk hoe de verbouwing ervoor staat!

Open dag ZorgButler:

Dinsdag 27 december t/m vrijdag 30 december

Tijd: 13.00 uur - 16.00 uur

Vanaf 7 januari op zaterdagochtenden (op afspraak; mail info@de-zorgbutler.nl of bel 0182-550433) 

Zien we je dan?

 

 

TWEETS