Thomashuizen

Voor wie is Thomas op Kamers?

Voor wie is Thomas op Kamers?

Woon je nog thuis en is het tijd om je vleugels uit te slaan? Of woon je misschien al een tijdje in een leuke groep maar zou je wel eens wat anders willen? Of woon je zelfstandig in je eigen huis maar heb je behoefte aan wat meer gezelligheid, met een klein beetje ondersteuning erbij? Dan is Thomas op Kamers dus iets voor jou!

Oorsprong

De organisatie achter Thomas op Kamers heeft sinds 2003 veel ervaring met mensen met een verstandelijke beperking. Deze organisatie heeft de afgelopen jaren 118 Thomashuizen opgericht waar bij elkaar ruim duizend unieke bewoners wonen die allemaal hun eigen zorgvraag hebben. Van licht tot zwaar.

Het idee van Thomas op Kamers is ontstaan doordat we veel aanmeldingen krijgen van mensen die eigenlijk een te lichte beperking hebben om in aanmerking te komen voor het wonen in een Thomashuis. Maar tegelijkertijd hebben ze wél een stukje begeleiding nodig en kunnen ze niet 100% zelfstandig wonen. Het is een groep die tussen het wal en schip dreigt te vallen, en dat willen wij uiteraard voorkomen. Speciaal voor hen is er Thomas op Kamers.

Om bij ons te kunnen wonen:

  • heb je een licht verstandelijke beperking
  • heb je een lichte zorgvraag
  • ben je zelfstandig en heb je bij voorkeur werk
  • heb je een pgb en een gewaarborgde hulp die in contact met ons staat?

Twijfel je of je bij Thomas op Kamers terecht kunt? Bel of mail dan gewoon even met (misschien wel jouw toekomstige) hospita enbeheerder van Thomas op Kamers in R'dam Christine Gerlich: 

Email: ommoord@thomasopkamers.nl

Tel: 06-16081007

 

TWEETS