Thomashuizen

Christine Gerlich tekent contract

Christine Gerlich tekent contract

Wat een feestelijk moment. Of nee, eigenlijk is er gewoon geschiedenis geschreven! Christine Gerlich heeft namelijk het contract getekend. Daarmee is zij nu dus officieel de allereerste zorgondernemer van Thomas op Kamers (ThoK). Ze kan niet wachten totdat haar locatie in Rotterdam Ommoord van start gaat.

Met het ondertekenen van de franchiseovereenkomst komt alles ineens een stuk dichterbij. Er wordt hard gewerkt aan een brochure, we zijn al een beetje actief op Facebook en er verschijnen binnenkort op deze site ook formulieren waarmee bewoners zich online kunnen aanmelden. En dan natuurlijk nog de verbouwing van het pand de Schutse die in volle gang is momenteel.

Kortom; er wordt een hoop werk verzet om begin 2017 een geweldige eerste Thomas op Kamers locatie te kunnen openen. En met zo'n bruisende Christine erbij gaat dat helemaal goedkomen!

Bovenburen van De ZorgButler

Ze was niet de enige die de franchiseovereenkomst ondertekende. Want op de negen verdiepingen boven de vestiging van Thomas op Kamers Rotterdam Ommoord gaat nog een nieuwe woonvorm van start, De ZorgButler genaamd.

Daar wonen straks geen jong volwassenen met een lichte verstandelijke beperking zoals bij THoK op de begane grond, maar ouderen die zelfstandig wonen en dagelijks een klein beetje hulp nodig hebben en krijgen. De zorgondernemers die daar verantwoordelijk voor gaan worden heten Marieke & Angela, en zij hebben net als Christine de overeenkomst ondertekend. 

 

 

 

TWEETS