Thomashuizen

Je eigen sleutel, je eigen leven

Hallo daar! Ik ben Christine Gerlich, 40 jaar jong, en de hospita/zorgondernemer van Thomas op Kamers in Rotterdam. Bij mij kun jij in alle vrijheid zo gewoon mogelijk wonen in je eigen appartement. Ik houd een oogje in het zeil en ben 24/7 bereikbaar. Jouw steun en toeverlaat dus die jou dolgraag wil helpen waar nodig. Want laten we dat gelijk afspreken; jij bepaalt wanneer, waarbij en hoe je ondersteuning nodig hebt!

Thomas op Kamers Rotterdam Ommoord:

  • heeft 15 huurwoningen op de begane grond van een flatgebouw aan de Cordell Hullplaats. 
  • beschikt over een enorme ontmoetingsruimte waar iedereen elkaar kan ontmoeten. Je kunt hier aansluiten voor gezelligheid, een luisterend oor of invulling van de vrije tijd.
  • heeft gastvrijheid hoog in het vaandel en heet iedereen welkom!

Blijf je liever thuis, in je eigen woning? Ook dat is natuurlijk prima. Als jij er maar gelukkig van wordt!

Als jouw hospita ben ik altijd dichtbij

Ik woon met mijn gezin - Laurens (partner), Donne (dochter, 17) en Levy (zoon, 14) – in de buurt zodat je mijn hulp kan inschakelen als dat nodig is. Dag en nacht bereikbaar en binnen no time ter plaatse. Om ons heen staat een superklein team van supporters waardoor je geen last hebt van wisselend personeel of verschillende adviezen. Jij kent ons, wij kennen jou. 

Wij zijn een sportief en actief gezin. Dragen graag bij aan het geluk van de ander. Wij zijn ontdekkers, houden van sport en lekker actief zijn in de natuur. Naast onze gezamenlijke interesses houden Donne en Levy ook van gamen, films, series, en alle andere dingen die het leven leuk maken.

Wij hebben enorm veel zin om met jullie op te trekken! 

Kom je bij ons wonen?! Laat hieronder van je horen en dan heel graag tot snel!

Groetjes, Christine

Email: ommoord@thomasopkamers.nl

Tel: 06-16081007

 

Aanmeldformulier

Gegevens vertegenwoordiger

 

TWEETS